Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligdrömmar




Mörkret

torkar inga tårar

det ser istället till

att de blir fler


vill ta din hand

föra den mot min

nattvåta kind

känna hur du fingerlätt

smeker bort tårarna


men älskade

du sover så djupt

att jag inte

vill väcka dig


i både en

och flera timmar

lyssnar jag till dina

lugna andetag -

de som är som balsam

för min sorgsna själ


och när natten

närmar sig morgon

försvinner jag in

i en kaskad


av lyckligdrömmar








Fri vers av Junitvillingen
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-30 20:01



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
jag har inte sett din text förrän nu. Så spröd, så fin - natten lever i den, och sorgen, och kärleken
2012-11-05

  © anakreon VIP
Kärleken som lycklig smärta.
Applåd, förstås.
Calle
2012-11-02

  ULJO
Fint om kärlek
2012-11-01

  aol
mjukt vackert som en kärlekssång,
2012-10-30

    ej medlem längre
fint
2012-10-30

  M M Mannheim VIP
Tur att lyckodrömmar finns så att vi i en dröm kan leva ut våra kärlekar.
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen