Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg

Ödet ledde mig på fel väg
jag trodde så hårt på det

Leken fick mig att bli seriös
jag ville mer än jag kunde

Jag trodde jag kunde flytta berg
men mitt sinne var inte stilla

Jag brottades med tunga tankar
då sjönk mitt mod och mina ord

Men jag accepterade alla fakta
och mitt tunga sinne löstes upp

Jag följde hjärtat i hans val
han tackade med att visa mig

min sanna passion




Fri vers av Cbastian
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-31 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian