Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

abyss

 


abyss

 

med elfenbenet ner i karg och torr savann

river isär

 

mer och mer



driver där för dig de sista av strålar ner
så du ser

dom är kvar



allt jag ser i svärtors mörka
allt och mer om gungandet

om rungandet av grunder

 


om tomma kandelabrar tunga av tid
om gamla räckens snidade vargprofil

om skräcken när vi möttes unga
i hettans kolsigill



abyss



med elfenbenet ner i karg och torr savann

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri