Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
må torgen öppna skräckkammaren i helgen :) (ämne; att låta folk få tycka som dom vill, kontra avundens bleka anlete) Happy Halv&Fin i misären alla som eldar b-värmeljus. Yes we Do! ^^


sanningen och allt annat än sanningen

 

 

att ställa sig på ett torg med en skylt:

 

"Vänligen skriv på en lapp det du tror om mig, med tre små ord/punkter, och lägg dem i lådan."

 

pennan får du behålla som tack för hjälpen
eller hoppas att du sätter dig och krossar bläckpatronen i fickan
och mitt

 

på din nya Armani
eller helt enkelt knäcker chipen med udden

exakt före julinköpen

 

 

Vänligen sen
ta denna adress till ett kuvert
du får här

var så god

sänd det till mig sen med nästa lapp uti
att landa i mitt brevinkast

 

och säg då

 

sanningen

 

(medan jag i ensamhet valt
att tända mina billigaste ljus
för alla som jag saknar här

när världen vänt sitt ljus emot
och avunden blir lika grym
som skräpet i min hall; ja, där

du lagt din lapp av sant)

 

i år jag eldar eld för ärlig
bundsförvant

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 176 gånger
Publicerad 2012-11-02 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri