Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nä det går inte att vända hjärtan, med flit, men det går att bevara äktheten - for You ?


svart

 

 

svart

 

hemma hemma hemma

 

kort och gott

svart

 

korpigt svart

 

 

alla golvande gröna

bländande blå

vilande violetta

gravsköna gråstensgrå därovanpå

 

 

men bara ibland

 

bara ibland

 

 

där särskilda sken skimrar

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-02 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri