Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..för ett fotos skull - ngt utöver det normala. Hur hantera det normalt då.


när eggarna lägger sig i kors

 

 

en hägring leende
ett skeende för en primör i kärlek

en dag i ett okänt galleri

 


visste inte bättre
ingen jämförande tumstock

min verktygsväska lämnad
i hemligt förråd

 


var det inte äkta då
passionens mystik som så

leva eller dö
passa på

 


när mötet blir en chock

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri