Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu säger du något helt annat

 



cirkulerande stadsparker
och kiosken 
och pizzerian

detta är inte mitt land
jag har inga rättigheter

jag är förändrad

 

nu säger du något helt annat
och klockan är fyrtio minuter över

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-04 00:33



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag är inne i ufotankar och tänker på ett bortförande,
hur bekanta platser ser ut när man dras upp i rymdskeppet
och ens bilder är på väg att suddas ut.

klockan som stannar
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP