Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 November 2012 16:48

Årets bästa tid är över

Tårarna rann när pokalen kom hem till arenan igen

En fantastisk känsla och lycka

Häcken skräller lite lätt i kanten

Mff nosar på pokalen men är aldrig riktigt där

Årets besvikelse att Blowitt finns kvar

Herr Hanson försvinn nu

Heifs trogna suporeter och fina vän lämnade oss, på torsdag lägger jag rosor på din kista

Ta mig inte på allvar

Se den GulSvarta glädjen över ett SM-GULD




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 22:52



Bookmark and Share


  Svante
Ett senkommet grattis.

Även om jag själv mera höll på Kalmar FF.

Trist att Sundsvall åkte ur.
2012-12-29

  Marianne Räf
Gillar sånthär litte uppblandat
nonsens-craisy i dikt. (Såsom
jag nu fattade det). Hälsn,
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel