Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett spöat yttre färgar sej inåt vad är det som får för lidande inom någon dom gör att dom måste plåga nån annan för att själva må bättre


Ett dolt inre

I hjärtat på barn som växte upp
bland främlingar som spöade dom
i robotfabriken är det ju lättare att
sluta sej än att öppna sej,

ändå längtade dom till bullerbyn
när dom såg tillbaka,

nu växt upp
och stelnat till män,
men inte minnena,

gå ut hatiskt
med slipsknuten stenhårt
knuten i sin värld full av kaos,

göra den perfekt om det inte går
bara lossa på den och låtsas en
stund att det gick,

det olyckliga måste lösas upp
jag kan inte hjälpa mej själv
vi kan bara hjälpa varandra,

än om allt är försent för en
lycklig barndom men inte för ett
lyckligt vuxenliv.





Fri vers av aol
Läst 678 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2012-11-05 00:08



Bookmark and Share


  louisegirl
Så berörande och bra skrivit!
2014-01-30

  beli
Fantastiska Du :)
2013-03-02

    snöö
Hej tycker om denna text och det samman fattande slutet är så sant! Din läsning är fin att lyssna på.
2012-11-23

  Drömfångare
Mycket fint avslut, hoppfullt :)
2012-11-17

  Suzy med punkterna
Så länge hoppet finns.
Väl skrivet och beskrivet.
2012-11-12

  Night Soul Woman
Så sant så:) fint skrivet och bra poesiuppläsning:)*applåd*
2012-11-11

  Gothian X
Jag har svårt att tro att något kan hjälpa mig, men tack för en väldigt bra text!
2012-11-10

  Sunlight
Mycket bra skrivet, så kloka ord.
2012-11-08

  Maria T
Mycken värme och kärlek
löser knutar
2012-11-08

  anits VIP
Mycket klokt skaldat som berör
2012-11-06

  Gunilla Wahlsten
Själens blåmärken... Så sant att vi kan hjälpa varandra att gå vidare in i ett lyckligt vuxenliv.
2012-11-06

  Ninananonia VIP
Fantastisk.. insiktsfull text... du är vis.. ser det alla ser men inte kan uttrycka...
2012-11-05

  Chawa VIP
Kärleksöppnad att se inom...
Barnet finns där - liten rädd
i hårdnat skal... Viktig - mycket fin text!

2012-11-05

  ULJO
En klok text som sätter sig
2012-11-05

  Lena Själsöga Keijser
ögonen fylls med tårar i läsningen lyssnandet
hjärtevarma sann ord
2012-11-05

  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet...om ett trots allt... lyckligt vuxenliv
2012-11-05

  walborg
Det krävs mycken kärlek till denna slutsats
2012-11-05

    ej medlem längre
Sanna och kloka ord aol!
2012-11-05

  Palett
Bra text med kloka ord !!
2012-11-05

    ADI Nehlin
väl skaldat
2012-11-05

  Linda CH VIP
Klokt och insiktsfullt!
2012-11-05

    ej medlem längre
Hopp finns där när rädslan fått stryk. Bra skrivet..
2012-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...vi måste hjälpa varandra...bra skrivet...
2012-11-05

    ej medlem längre
fint vävt, vännen..
2012-11-05

  Yrre VIP
Visa ord detta!!
2012-11-05

  kråkan VIP
så bra!..
2012-11-05

    ej medlem längre
Nä, det är sant å vi ber för dem!
2012-11-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
knutar behövs alltid lösas upp
bra ordat
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol