Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sondera plöja så - skita sen i skörden som ruttnar - så klart det känns; feglir från flanken och tryggad av skuggor lagda för svek


spontan - vart i hela gobis glödheta då

 

 

så överraskande trygg du lämnade mitt liv där
bakom min rygg
ställde krav där i det dolda att vänta än mer
så tålda var mina mod

att tålamod stavas med t på slutet


än en gång
med livet satsat på högods mot alla principer


så överraskande trygg du lämnade mitt liv där
bakom min rygg

fegt smygande undan likt hyenan
mättad på as

extas
jag sökte nog som vanligt i fel oas

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-05 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri