Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

smärtsam värk gnager på värkande kropp
naket avklädd utan skydd

utan ork bara ett värkande bröst
när ska detta få ett slut

jag orkar inte mera snart är jag i det
djupa mörkret




Fri vers av Fånga dagen
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-05 09:34



Bookmark and Share


  ULJO
Smärtsam text
2012-11-11

  Angeldust
Jag applåderar texten för jag förstår, men applåderar mer för att du är tillbaks, har undrat hur du mått.
2012-11-07

  Angeldust
<3 <3 <3 kramar om <3 <3 <3
2012-11-07

  anits VIP
Förstår precis hur det känns
2012-11-05

  Ninananonia VIP
Förstår känslan... berör...
2012-11-05

  Lena Själsöga Keijser
omfamnandeljus sänder jag dig
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen