Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
okey, då har jag ingen aning om vem du är.... har du själv?


ord som id

 

avtändande
liknöjdhet. översitteri. bästvetare. chockförmedlare.
överfrosseri. överentusiasm. överförmedlande. krockvillighet.
bortskämtande. dubbelmoraliserande. lättsinnighet. romantiserande. svartförklarande. dräpande. irriterande.


ytflytande. mot-normen-brytande. skrytande.

 

skändande minsta fjun på din hud

 

nonchalerande satta förbud

 

shit viken brud


avtändande
(jag använder mig av allt

må himlarna ramla över
dina samlade förutfattningar
för dina

uppskattningar har sin index
i annan värld än min)




krasst kallt och medvetet
medel

med orden som persedel burna av mitt jag
i strid i frid i tid och otid



din dagsedel flaxar i vindar - mina korpar älskar endast
i stormar gjorda för äkta dans i en trans som skapar

behag mitt bland alla klag och förtretligheter

 

retligheter
retar mig
orättvisan att dömas för sina ord

 

författarens mord

 


ditt ord är din lag - förtvina de i sig själv

jag är en älv - din chans till landning
otämjbar

 

förvandling



jag är
ditt svar på din fråga
"vem är jag"
spegla begrunda och säg sen


vem är jag
(när jag inte är som du -
för jag är inte

 

mina ord)

 

 

 

vem är du
har jag någonsin vetat

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-09 03:42



Bookmark and Share


    jamming223
Stark text. Gillar lekfullheten med orden, gillar speciellt den första delen av texten där du nämner massor begrepp. Och titeln är fantastisk. Gillar hur du förmedlar något jag delvis kan relatera till.
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri