Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaja tro som du vill... gör som du vill - *inväntar visningen av ett äkta intresse* Att låta vara. Respektera en tröskel, oavsett orsak. (ev, också tystnadens makt som tröskel)


intresse; banka in en dörr

 

knack knack
någon hemma

ska du låta mig utanför stå

 

*

 

inte alls nä
inte alls som så

men att förstå varför går ej
med enbart orden som grej

inte alls nä
inte alls som så

 

det behöver liksom visa sig

 

*

 

knack knack
knack knack

hallå

det behövs intresse
för att förstå

 

öppnas ingen dörr
slår du in den då

eller gör du som jag

 

går hem

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 04:55



Bookmark and Share


  Thyberg
Väldigt finurlig.

Är ny här kolla mina dikter, vill veta om de är tillräckligt bra så jag får mersmak för att fortsätta med min lyrik!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri