Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stabilitet

 

Lugna och lätta andetag
trots oron runt mej här.
Även om molnen skymmer solen
vet jag att Du är där.

Håll mej hårt, släpp inte taget.
Du mej styrka ger.
Glädjefyllda, trygga dagar
det är allt jag ber.

Det Du sagt är det som gäller
och jag vet Ditt ord står fast.
För livet rullar på som vanligt
utan någon rast.

Även om tankar i huvudet far
och gör så jag inte kan sova,
vill Du ändå jag litar på Dej.
Tillit är en underbar gåva.

För allt som kan skaka
det skakar nu.
Det enda stabila som finns
det är Du.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 259 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-11-14 10:00



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbart vacker!
2012-11-16

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-11-16

  Ninananonia VIP
En vacker stabilitet...
2012-11-15

    ej medlem längre
Det här tycker jag är fint och bra.
Som skrift och som tanke!
2012-11-14

  Robert Jonsson VIP
Vacker tröstefylld text...
2012-11-14

    ej medlem längre
En gåva att få läsa dina ord. Dom ger stöd och tro.
2012-11-14

    ej medlem längre
mycket, mycket vackert skrivet....
2012-11-14

    ej medlem längre
inspirerande
2012-11-14

    ej medlem längre
DEt är gott att ha någon!
2012-11-14

    Ken Cassel
Självklart så håller jag i dig hårt
Låter det inte få hända dig någonting ont

hihihi

Bra skrivet, min vän
2012-11-14

  Maj-Lis VIP
Mycke fint skrivet ...om tillit
2012-11-14

  M M Mannheim VIP
Mycket fint om tro.
2012-11-14

  Anya VIP
för mig en text med religiös underton....fin
2012-11-14

  Lars Hedlin
Bra skrivet ..GILLAS
2012-11-14

    ej medlem längre
så känns det ibland, bra skildrat
2012-11-14

  Bibbi VIP
Amen.
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet