Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon skulle fråga







Om någon skulle fråga dig;

det barfotabarn du en gång var

-Spände du din pilbåge i fruktan eller på lek?

Vad skulle du då svara?




Fri vers av surface to air
Läst 391 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-11-09 15:25



Bookmark and Share


  Svart svan
I skräck min båge frusen stod, under ordens skälvande tak...
2012-11-18

  Den gamle
Mycket vackert !
2012-11-16

    ej medlem längre
Parentes: (måste kommentera kommentaren inunder här först bara; Fantastiskt ord som skapats av misstag.. KärleksFULT!!! kommer nog använda det om copyright inte sänds ut??)

Din text fick mitt skinn att frysa så där så att gåshuden dröjde sig kvar som en signal till själen...och det var en bitterjuv känsla av tillika dålda bra som dåliga minnen från förr...Otroligt bra fångat och underbart skrivet!! Tack! Bokmärker!
2012-11-16

  Federico Romano
Barfota från aprill-oktober (Italia sud), vi lekte våldsamt, men också kärleksfult, jag svarar bara..
2012-11-14

  Federico Romano
Det var slangbella & på dödligt alvar.. Ibland..
2012-11-14

    annasofia.
Det satte sig rakt i hjärtat. Tack.
2012-11-14

  Änglaögon
Väldigt vacker fråga du ställer, tänkvärt.
2012-11-14

  träsnidaren
mycket klokt och vackert
2012-11-14

  Gunilla Wahlsten
Oj, vilken tankeställare... Kloka ord!
2012-11-12

  Lena Själsöga Keijser
det
är en vacker fråga du målar med
skira penseldrag

hjärtat svarar
2012-11-11

  Ann Bjerknes
Vågar man känna svaret.......?
Fint formulerat!
2012-11-10

  ResenärGenomLivet
Dina ord ger mej tankar...undrar vad ett barn av idag skulle svara...?
2012-11-09

    ej medlem längre
Ferlin möter Heidenstam i ett koncentrat av existentiella frågor. Förrädiskt enkel med bråddjup i sig. Fantastiskt bra skrivet.
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air