Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julie säger

att vintern är som en ängel
ett himmelskt avtryck
där ljuset fäster
innan mörkret tar vid




Fri vers av surface to air
Läst 348 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-09 21:55



Bookmark and Share


    lenakarin
Vackert, hoppfullt, ödsligt..
2013-01-16

  melancholia
Jag säger, åh så vackert.
2012-11-16

  mjuk
Så otroligt fint. Tycker mycket om!!
2012-11-15

    ej medlem längre
JA!! Ja vad fint!! (smugit in ett extra 'en' i första meningen bara...)
2012-11-15

    ADI Nehlin
fin, fin..så är det
2012-11-14

  Lena Själsöga Keijser
ja
kristalljus vattnar våra ögon
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air