Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: detalj från sönderfallande staket vid Husarviken i Stockholm.


Rosten - tiden

Rosten
tar tiden i beslag

Beslag rostar
Trä gistnar

Tiden




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-11 12:08



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Sic est. Tempus fugit.
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP