Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vilda stormen

 

 

Hustaket lyfter
i den vilda stormen. Jag
är hemlöst salig.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-13 10:12



Bookmark and Share


  Elwania
uppfriskande text
2012-11-20

  Ingela Svenson VIP
Rotlös, hemlös och endast på kortvarigt besök från himlen! Ja, så känns det liksom lyckligt att läsa!
2012-11-13

  anits VIP
Bra skaldat
2012-11-13

    Jane S VIP
Gillar! Bild och text är som hand i handske.
2012-11-13

  LenaJohansson VIP
bra
2012-11-13

  Larra
So fine!
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP