Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig jävla morgon

Rökt och stekt
på samma
gång

En tidig jävla morgon
när tågen
redan gått

Ni dumpade oss
på den
frysta ängen

Totalt stopp
utan hopp

Totalt stopp
blev deras
brott

Tiden står
aldrig stilla
Vi står
stilla

Illa

Hon klarar
alla hinder
girar sig
fram

Ni stjäl våra
pengar
Stockholms lakejer
dåliga grejer

Tiden går
sätter spår
river sår
går ett år

Tiden står
aldrig stilla
Det är Ni
som står
stilla

På ängen togs
nya beslut
trots att allt
tagit slut

Tiden går
det går ett
tåg





Fri vers av Mattias Hellström
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-14 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hellström