Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyltfönstret speglar min leda

 

 

 

tomma gator
tomma torg

skyltfönstret speglar min leda
jag vill ingenting ha eller äga

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-14 22:24



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
text som speglar tomheten, en känsla jag känner igen från sorg, blank yta och ögon som ingenting ser. EN helt UNDERBAR bild by the way!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP