Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

c/o Mitt Hjärta


Jag har ett hemligt rum
dit ingen annan når

Långt innanför staketet
av i n t e g r i t e t

Längst in i den djupaste skogen
på en adress i mitt innersta innersta

Och mitt där inne bland björkarna
har jag byggt en trädkoja åt dig




Fri vers av tosing
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-14 22:27



Bookmark and Share


  wildah
Helt underbar!
2012-12-14

    ej medlem längre
Bra, man måste värna lite...
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

tosing