Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gah! (gnällkvällsserien igen) Ja, fy böveln för käglor på drift..


kägla sig; när klotet missar

Ibland får jag absolut inte ihop personen med vad den uttrycker i vilja.

 

som när du söker ärlighet och får det
måste jag trots allt mitt motstånd undra


spelar du spelet bowling med omvärlden
ställer upp dina käglor av andras ärlighet

insamlade med gott syfte
intresse och medhåll - inte ett dryft av

 

egen åsikt
(förrän spelet börjar)

 

 

tar ditt klot och siktar sen

kastad åsikts kula tung; som en bowlingkung

så och i protokollen

 

 

och om du missar är det inte klotets fel
ej heller ditt

bara käglorna som inte gjort
som förväntat - inte skött rollen

 

stått stilla där du tyckte dom skulle stå i ditt bowlingliv
på din bana i den ordning du valt

 

och för böveln inte följt kontrollens kung

 

stått stilla

 

inför kula tung

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 99 gånger
Publicerad 2012-11-16 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri