Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*räcker fram den tömda silverbrickan, så där efter festen* - Bjuda först och sen invänta visad personlighet. Vem behöver ord? *skickar gliring hejvilt* och avslutar med; Try me.. istället för oerfarna teens...


bedömning

jadå

 

ja gärna

famnen öppen precis som vilket öppet hus som helst

 

säg vad du tycker eller bara

bete dig som anstår en fast principiell personlighet

 

ju mer desto bättre

ju tydligare din bild av mig desto bättre

 

 

ja kom igen nu

 

 

kom igen bara

för höra

 

 

vem du är som person

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-16 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri