Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja eller självdöd som fasad; Vådan av att inte Walk ones Talk. *spegling*


en singelkorv på en dubbelmos; acceptans

[för berörda; nej tack det går inte att lura en korp]

 

 

 

att respektera de som ej respekterar dig - se det som gott
att visa hänsyn gentemot de som ej visar dig - se det som gott
att älska de som ej älskar dig - se det som gott

 

vilken grej

 

en kompott i självkritiksgrytan
rör om och ät själv din mat

 

serverat och klart - på silverfat;

 

galej för en hungrig säg
vill du

 

äta middag med mig

 

 

(nej trodde välan det
sån enfald av en sån som mig)

 

 

att acceptera ett nej som du accepterar ett ja - se det som gott

att älska de som inte älskar dig

 

 

se det som gott och förstå
det blir aldrig bättre än så - för två går ej i krig

 

om en vägrar slå

 

 

(jag tar nog en varmkorv ändå)

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 85 gånger
Publicerad 2012-11-16 06:14



Bookmark and Share


  kråkan VIP
:) gör du rätt i..
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri