Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tålamod; jodå det finns, och det finns mod att tåla också (ett slags förlåt och en välgångsönskan på färden)


tala om

 

 

det borde finnas fler som du vet du det
fler med ditt hjärta och fler med din livserfarenhet

 

det borde finnas fler som du
jag vet för jag upplevde dig här om än kort

därför bör du också gå nu
stark och stolt som mannen du är

 

gå dit bort där vilsna irrar
där paniken stirrar blint och skador hotar

 

gå och visa alla det jag en gång tog del av
gå och visa dem nu

 

att dom själva det kirrar

det gör vi ju

 

gå och var den du var och är den du är och lär de andra din visdom
tala om att inget varar för evigt och att allt en dag förändras

 

och att hjärtan kan visst läka hjärtan

tids nog

 

tala om att du är bland de vackraste av vän och tala om att vi alla kan bära varandra

om inte i närhet så ändock i tanke

och alltid i hjärtats domän
alltid där min vän

 

 

tids nog

 

tids nog

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri