Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltid föredragit de med räfflade järnbeslag för är det för kallt så fastnar man. Tack för det!


trösklar

 

 

trösklar
minns du

 

allt finns kvar här som förr bakom min dörr och även bak nästa
allt kvar och ibland så kliver jag utan det lästa

över trösklar
minns du

 

hur enkelt det är
att kliva över

 

hur enkelt det är att glömma
finns du där bakom din egen och kliver du likväl de stegen
så minns du

 

över trösklar
enkelt att kliva mot vimlen

 

enkelt att skriva sen drömma
enkelt att kliva och gömma allt bakom

 

trösklar
höga som himlen

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 83 gånger
Publicerad 2012-11-16 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri