Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om bekvämlighet; ngt som upprepar sig för en som bjuder på sig själv (pga några mkt gränsiga tillfällen på en skör livstråd) Sånt drar till sig 'miss'brukare..jojomen


ta inte för givet att

 



* jag läser bara för att jag skriver
* det är okey hela dagen för att du hör det just då du frågar eller att precis allt är okey
* morgondagen kommer


* jag har samma betydelse på ord som du har
* jag reagerar på ett visst sätt bara för att andra gjort så
* du vet vad jag tänker för att jag har sagt eller gjort något
* morgondagen kommer


* du har rätt till svar bara för att du frågar
* jag tror mig ha rätt till svar när jag frågar
* svaren är svar utan kontroll om jag uppfattat frågan
* morgondagen kommer

* jag fungerar som du gör

* jag faktiskt tar för givet att du tar för givet
* jag tar för givet
* morgondagen kommer

* jag ens ser livet linjärt som är brukligt



* det du läser faktiskt är mina ord (om vi inte först har skapat en kod för säkerhetens skull)

* jag accepterar dig bara för att du tycker att jag ska
* du är intressant nog för ett förhållande bara för att jag sagt hej
* jag finns där för dig utan uppbyggd tillit



* morgondagen kommer när du nonchalant säger:
vi hörs i morrn


* livet ordnar sig för dig utan din insats
* vi hörs i morrn

 

* morgondagen kommer

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-16 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri