Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utdömd av två på en grisblink; vad tänker folk med egentligen.. säker bakom skärmen? Hehe (jojomen gnällkvällserien)


därför väntar jag - avväger bedömer inväntar förbereder

rycket

 

 

 

..för hur i hela friden ska ett förhållande fungera om inte tålamod ens finns till att vänta en kväll på ett mailsvar - när man aldrig förr haft kontakt?

 

..inte för inte jag har hund

 

istället

 

där finns det förutsättningar till tillitskvalité så fort man bara andas tryggt konsekvent liv

 

som i Frolic

 

så jo jag är nog lite för mycket djur
för en som nickar sig som ett djur
sicken tur inte nicname talar sanning

 

som i ToShynic

Hälsn/

Statliga TålamodsLagrets VD
Miss Informed - höger hand till HenHåle

 

den vänstra redan i grepp
om din kallings baklinning
i och med välkomnande
gällivarehäng - stolpe in och poäng

 

komsikomsi så gör vi refräng

(självsäkerheten att döma ut en på ett nicname utan koll

 

 

du El snubbo, du missade o-et
så hör du med loet här vid sidan du frontade härom dan

menmen spela roll bakom skärmen
värmen i förväntan lockar mer än ögat ser

 

 

vänta lite jag kan rulla en röd matta åt djuret
det behövs mer än tur. det behövs en hel bur

för din pot of hen herrn

 

du inte bara missade o-et och hela betydelsen

 

tog först dottern
ha så gott i brydelsen

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-17 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri