Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt ansikte

 

 

 

varför skriver du om mitt ansikte
som jag förträngt och ersatt med en annans
som jag ersatt med namnet av en annan

som jag vänt ryggen -

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-18 20:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj ser en smärta inom....
2012-11-20

  Ingela Svenson VIP
gillar, bilden är helt ny för mej också!
2012-11-18

  Annika Persson
Ditt ansikte är vackert.
Vänd dig hitåt, mot världens framsida.

Ibland är det lättare att spela någon annan
än sig själv.

Men för den sakens skull bör du inte vända
dig bort från ditt eget namn, även om det,
som alla namn, också har en ryggsida.
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP