Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopplös situation men med hopp och vilja rivs alla hinder


Vilsen

Var är jag vilse
I den snåla vindens skog
Utan kompass
Utan karta

Enbart tall och fura
Skymmer min blick
Inget jag ser
Bara dimma från kärret

Tystnaden total
Ingen fågel kvittrar
Min väg ut
Bara skogens sus

Bara inse
För att finna ut
Ingen rädsla visa
Lita på insikten

Rakt fram
Med vågade steg
Gå på timmerstig
Steg för steg

Förbi mörk skugga
Förbi fallen fura
Över bäck och sten
Så kommer solen




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-19 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX