Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets hånflin åt en uppgiven antipati. Tack för den!


försök du bara

 

och med den nöjsamma smått flinande nonchalanta och naiva styrka livet erbjuder i sin oförtrutenhet och självgående egenöverlevnads upprepande kraft

 

som om inget hänt

i vissheten om att där allt som gjorts är gjort till fullo och inget mer finns att göra

 

som om allt har hänt

 

mitt i det absoluta färdiga och fulländade i sin ingenhet
finns endast alla resterande möjligheter kvar

 

 

så länge det tas
ett nytt andetag

 

för ingen vet
ingen vet ändå

 

vad som skulle ha blivit

 

 

så försök du bara försök
låta bli att

 

andas in

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-20 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri