Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
explodera; men så klart när himlen redan fallit in, för vad kan bli värre. Inte ett smack.


vulkan; så undkommer man ett joke?

minuterna som timmar
timmarna som dagar och dagarna som veckor

 

(och det var bara början - förlåt sommar)



veckorna som år och månaderna som livstider
och dog gjorde jag om och om igen

tre gånger

(och det var bara fortsättningen - förlåt höst)

 


så en till bara en till trots att det svider i osövda ögon
en månad till

ett liv till

för att du ville och behövde

 

 

må så bli

 

kan jag dö en gång med ickesvar
kan jag dö två och kan jag dö tre

så kan jag dö fyra glödga elda bränna lava och där rämnar förhållandet mellan det inre och det yttre

 

vulkan av månader hållna på halster
för att du ville och behövde

 

 


där och då

så blev

 

kravlande i en självisk smet av länge uppbyggd saknad
ber jag en sista gång om det enda som egentligen varit viktigt


under alla stoltheters gränser låter jag utbrottet få sin förlösning
för ibland finns det bara en enda sista uppgivenhet kvar

 

 

en sista upprepad ombedd

minut
i form av ett för örat hörbart levande liv
beviset på att ej vara objekt

i ett sms-at practical joke

 



för att jag verkligen behövde


(så glad att jag redan då tappat tilliten till

 

skrivna ord)

 



"Ha tålamod"




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-20 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri