Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var hösten 91 ...


Brunt vatten som svagdricka

... brunt vatten
som svagdricka
brusar genom dammen

Långt liden är hösten
Nötskrika kväker vilset

Gäss plogar väg
för vintern




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 20:27



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Precis...så känns hösten. Brunt vatten som svagdricka. Välfunnet!
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP