Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk att jag kan uttrycka mig

 

 

jag hamstrade en gång
numera slösar jag mina medel 

stänker ord som rikedomar
över församlingens städer

den minsta staden ligger i ett fäste
där har jag fått nog i överflöd

där har natten mött sin död
i dagens ljusa husfasader

 

tänkt att jag kan uttrycka mig
tänk så rikt språket är

tänk så andefattig min kropp är
när mina tankar har vandrat och stannat

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-23 04:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så infinner sig insikten kanske....
2012-11-25

  ULJO
Ja verkligen förmånen och kunskapen att kunna uttrycka sig. Inget alla har. Men något alla borde ha rätt till.
2012-11-23

    ej medlem längre
Bra!Gillar särskilt de 4 sista raderna.
2012-11-23

  Yrre VIP
Ja, tur vi har orden och som du kan sätta i hop dem, det är vi glada för!
2012-11-23

    ej medlem längre
Gillar texten !!!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP