Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack så ont det gör

ack så ont det gör
du skrapade upp sår
i mitt inre

du satte dina
spår i mitt minne

du har gjort mig
rädd för nattens
eviga mörker

tystnaden

ensamheten

du stack en
kniv rakt igenom
mitt hjärta

en obeskrivlig
rädsla och smärta

försöker finna det
rätta orden men
tystnaden såhär
mitt i natten tar
all min uppmärksamhet

mina minnen är tankarna
som tagit övertaget om mig

som isolerat mig ifrån omvärlden!







Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-24 02:54



Bookmark and Share


  vägrargeupp
bra valda ord! vackert skrivet.
2012-11-24

    ej medlem längre
bra! :)
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!