Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
F var länge försvunnen. Jag skrev denna dikt som en bön, en besvärjelse, en desperat önskan om liv. Elva dagar senare hittades F död i skogen. Och det finns ingen tröst.


Till F****






starka grenar

stilla sovande berg

vatten som färdas

 

luftens dryck

solens löften

månens mystiska lugn

 

frågor stillas

i det levandes rytm

livets lugna hjärtslag

 

bot mot ensamheten

är ensamheten själv

 

sjunka in

vilande

 




Fri vers av flygia
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-25 00:13



Bookmark and Share


  Oliviuus
Vacker.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia