Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske bäst att påpeka att jag inte hade en dålig lördag igår, det här är bara en liten meditation över livets möjligheter i största allmänhet!


Livet leker inte

Det är lördag
Livet leker inte

Livet är som en död fisk -
först flutit en stund vid ytan
med buken i vädret,
nu sjunker den långsamt mot botten

Kanske lika bra det

Lördag på den döende planeten




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2012-11-25 11:36



Bookmark and Share


  vera gade VIP
till Björns poem passar Alban Bergs Lulu på SRP2 utmärkt..
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP