Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'ryck av rött'


all in nörd; oops, hur tämjer man en norrlänning

 

Ah

men ja jo men oj

 

oj

 


oj det händer nåt

A


jag tror det har hänt nåt

B + A



du tror det har hänt nåt

C + A



jag tror du tror det har hänt nåt

B + D + A



Du tror jag tror det har hänt nåt

C + E + A



Tror vi visst berättade för varann att det har hänt nåt
F-n det blev invecklat nu

B + A + C + A + D + E + F



Kanske det var G som hände?


H-u vale 


 

I en skapelse av Jodå, Ja då Javisst men säger du det? ? ?

 

Nänä, på G? Återta Återta nu innan det vinglar iväg

 

(går det bra in natura?)

 

Nono 
Hå hå jaja jag säger då och går med på att tämjas

 

en smul
snart jul och ja
man vet aldrig

 

 

KLM

De e en salig oordnig så fort man öppnar på den
kistan

 

 

N n- helst och gärna igår


O-pek - och att du vägrar använda pekfingret
irriterar


u (could take it in english yeah)

 

R not to be an Outlaw like Crow on its back
You know

 


S - te

 

(mate)
U ('re made to mate)

 

V (-sualise high now - golden state, go golden, You are on hold
then only for You)

 


W (jepp jo jag vet vi är två jo men just nu bjussas det på dået)

 

 

X - ess rakt in i nu - jo det var ju det ju

 

 Z it out loud, You did

 

 

it would be all in anyway

 

 

all in

 

 

(och hur tämjer man en norrlänning
utan electricitet

 

 

inte för inte
hon är en älv)

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-28 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri