Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
porträttbild av Jack Sparrow


Vem kan segla som Lord Nelson

 

 

 

pinnbåten vinglar huvudstupa

in i vassen

barnskratt

 

nästa grips av strömmen

fortare

fortare fortare

går i kvav

triumfbesvikelse

 

sjösatta texten 

når

nu

dig




Fri vers av flygia
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia