Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför?


Wordsworths liljor

 

 

 

 

Alsace

 

 

i bokhandlarnas skyltfönster

endast

första världskrigets gasmasker

de fruktiga vinerna

 

 

jag kör på tvåans växel

kuperade vägar minst sagt

skulle det inte vara här någonstans

 

 

kliver ur

 

som ett slag mot ögonen

Wordsworths lyckoliljor

grimaserande

 

ett fält av spöken




Fri vers av flygia
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-30 09:38



Bookmark and Share


  Larra
Den tog rakt in i
2012-12-03

    ej medlem längre
Tycker om styrkan i dina ord.
2012-11-30

  Marianne Räf
Fint modellerat språk, - särskilt slutet.
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia