Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden


Döden finns alltid bland oss

som en osynlig närvaro

 

En objuden gäst

som vi inte låtsas om

 

Vi rör oss

vi lever, vi leker, vi pratar

vi låtsas

 

som om döden inte finns

fast vi vet

att han när som helst kan träda fram

och bli synlig för oss

 

Och vi vänjer oss aldrig vid hans ansikte




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre


Så sant ... vi vänjer oss aldrig.

Vilken fin och tänkvärd text <3
2012-12-02

    leelee
Ja....livet är så skört...och så starkt...
2012-12-02

  walborg
Mycket fin text att läsa och ta till sitt hjärta
2012-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser fram emot den.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP