Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förr lånade man pengar för att köpa lyx, mat, snabba bilar och snabba klipp. Nu lånar man till överkonsumtion. Jag har ingen aning om vad man kommer att kalla lyxen för imorgon. Men spelar det någon roll?


I väntan på upptäckt spelar jaget för lånade pengar





Nu när jag har ansträngt mig så
tänk att så litet tack
samt uppmärksamhet få
det är olönsamt med världsligt snack

kanske om jag nöjer mig i eget käll
jag kan ta en sådan blygsam reaktion
upplevandes själens bagatell
som i jaget tröstlöst jagar en miljon...



(Texten har legat och vilat sig
i utkast sedan 2012 12 03)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-07 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP