Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyck om dig!


Att älska sig för den man är
det är inte så lätt
man finner fel båd´här och där
man mumlar, deppar, kanske svär

den ena dagen är det så
den andra är det si
och inte kan man alls förstå
varför man blev så grå

man tycker alla andra har
så mycket bättre look
man söker utan att få svar
man vill ju vara underbar!

men om man lär sig tycka om
den individ man är
och känner harmoni inom
så visar sig en grej runtom

då utstrålar man nåt som ger
de andra lust att vilja
få veta mycke´, mycke ´mer
om människan de plötsligt ser

så plocka fram allt fint du har
det finns där i ditt hjärta
släpp aldrig taget , håll det kvar
du är unik, helt underbar!










Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 598 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-12-03 22:28



Bookmark and Share


  Janne
Fint skrivit min vän!
En viktig betydelserik
text, tar till mig dina ord.



2013-01-26

  Glensan
Tack för orden , kraam
2013-01-15

  aol
ett vackert budskapsom tränger in i hjärtat, så bra skriftat min fina poetvän,
2013-01-08

  Water VIP
Snyggt skrivet, härlig rytm och bra budskap
2013-01-06

  Niclas Petersson VIP
Så enkelt och så svårt. Men oftast blir det lättare med åren.
Gillar. Mycket.
2012-12-12

  erkki
En vacker och nyttig text. Alla har fel. Man ska ju inte vara överdrivet kaxig, men agera sedan man har tänkt sig för. Glöm ej ordspråket: Våga Vinn! Det mesta man ångrar är det man inte gjorde.
2012-12-06

  Peter Olausson VIP
ett så fint budskap, som alltid håller!
2012-12-04

  Lars Hedlin
Underbart vackra skrivar vän! kram
2012-12-04

    Max Poisé
Underbar!
2012-12-04

  Osvalds_Dotter VIP
Bra text -
Tycker Om :)
2012-12-04

  ULJO
FINA RADER
2012-12-04

  walborg
Klokt och fint formulerat
2012-12-03

  Angel of love
Ler, tack detsamma!
2012-12-03

  Svart svan
Aaahhh...:) tack för de orden...:) ...de värmde...:)
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen