Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att genomlida ett leende


när himlarna sänker sig

ett hundra steg kvar
sju tusen andetag sju mil sju slag

ett för dig


när himlarna sänker sig

som kistor
som trötta kroppar i badkar ansträngt
som skeppsvrak

slås känslorna långsamt i marken och blir liggande kvar

flykt ger skav

så kvavt
för lungor att lyfta tunga hjärtans operahus
bänkrad för bänkrad
av höjda ögonbryn och sänkta blickar

fortsätter fläta tystnaden
i olikfärgade fönsterglas
frostade mönster

ställer inga krav

så långt härifrån
röd sol mellan bergen




Fri vers av småstensorkestern
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-25 12:03



Bookmark and Share


  Love von Melen
Skönhet, J. Jag kan redan höra musiken bakom texten.
2014-08-15

  Tarantaran
Blandade influenser
på tidlösa arenor..
litet med is ( ! ) städat,
skrubbat och neutralt -
som genom
längtande sorgens
ordlösa dimma, sedd
från långt borta
i fjärran..litet så:)
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

småstensorkestern
småstensorkestern