Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vetenskapligt belagt! Obs.


Absoluta sanningar yrkesval

 

 

 

 

näst farligast

sjöman

havets lockrop

 ensamma

överlånga 

arbetspass

 

kära poeter.se

lyssna

farligast är

att vara

diktare

 

 

den engelska

romantikens

skalder 

blev mestadels

bara unga

 

utan överrock 

isande

ösregn

Keats

den dumme fan

 

 

det drällde av

morfin

opium

 

 

melankoli

vansinne

lurade

runt hörnet

 

 

 

 

livslängden

ökar dock

för

nationalmonumentala

skalder

 

 

enda yrkesskadan

sämre hörsel

 av medaljklirr

 

 

 

i  Sverige

snarare

stadda vid

god hälsa

 

borgerlig syssla

dygdig trygghet

 

 

Bo Bergman

postiljon

senast sedd

som

96-åring

 

 

arbetsförmedlings-

och globale

psykologen

T. Trans

 

 

långlivigast

av alla

är

dirigenter

 

spikrakt motiverade

från dag   1 a)

 

 

 

marinerade i

konserverade av

toner

 

ensamheten

=

självvald

 

 

 studerar partitur

 under 

promenader

 under 

resande

 

perfekt ergonomi

rörligt arbete 

på pidestal

 

oifrågasatt auktoritet

 

 

 

vånne jag vore

 

s j ö m a n

älskande 

livets våg

 

d i k t a r e

mimosakänslig 

dromedariskt 

överblickande

 

rattandes

ett

mixerbord

 



Fri vers av flygia
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-08 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
usch då, måste man bli nationalskald då för att behålla hälsan...
kursen finns på flera universitet, 200 hp
2012-12-31

  wildah
Humor i statistiken hjälper trots att det ligger en hel del i vad du skriver!
2012-12-08

  Dufvenberg

Statistik i sin bästa form:)
2012-12-08

  Nanna X
fyndigt!
2012-12-08

    ej medlem längre
...och nu stava jag fel... "diktarens.."
2012-12-08

    ej medlem längre
...skulle nog vara "diktartens villkor....."
2012-12-08

    ej medlem längre
och här passerar diktens villkor revy - vederkvickande må jag säga...
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia