Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väck mig inte

Väck mig inte snälla,

I ljuset blir ensamheten större.

Tomrummet, de stora bottenlösa hållet.

I drömmarna står hon vid min sida som alltid.

I drömmarna är inget brutet.

I sömnen lever jag mitt liv

Där är allt som förut
Om dagen gryr bryr jag mig inte.
Inte heller om solen lyser.

Eller regnet smattrar mot mitt fönster.
Verkligheten är inte längre min,
'
I sömnen lever jag mitt liv. Från och med nu

Där är allt som förut,

Där står hon vid min sida som alltid.

Väck mig inte snälla.
'




Övriga genrer av EmelyB
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-08 15:21



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Så vackert. Så otroligt vackert... Så smärtsamt. Så.oerhört smärtsamt...

Jag vet inte vad det är du gör, men du skriver på ett sånt sätt att dina texter verkligen berör
2012-12-28

    Upplandspoeten
Jag blir så berörd av denna text, känns som det kunde varit jag.
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB