Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en medmänniskas hjärta..

Du kan säga allt via din mun,
men hur mycket kommer från ditt hjärta?
Du kan ge över 1000 löften,
men hur många kommer du hålla?
Du kan visa dig vara någon,
du inte är.

Hur ska man kunna veta,
vad som e sant,
när det som är falskt,
alltid lurar runt hörnet?

Det kan du inte,
utan bara hoppas att de du möter,
vill dig väll.
Att de är,
det de säger de är.

Lyssna nere,
i djupet av ditt hjärta.
Din indre röst viskar,
låt den leda dig.
men om du nångång hamnar snett,
låt dig då ledas rätt.
För det finns godhet,
i en medmänniskas hjärta.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-14 16:44



Bookmark and Share


  charlotte svensson
lyckan bara känner man
då är det där man skall vara kring

tänkvärt skrivet.
2012-12-14

    ej medlem längre
det är på känn

bra dikt
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.