Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassliga stora tankar


Komplexa scenarier
roterar i mitt inre

Där godheten och ondskan
avlöser varandra

I ett enda trassel
svårt att urskilja


Varför hände det som hände?
Finns det alltid en andra chans?

Är det möjligt att förlåta?
Vem har råd att låta bli?

Vem klarar att förlåta
den som ingen förlåtelse vill ha?


Frågorna hopar sig
Svaren uteblir

Mina tankar är för stora
Jag kastar mig på dig Gud




Fri vers av tosing
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-14 16:46



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Där man snubblar och faller, finner man guld.
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

tosing