Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort i december


decembermörkret
ligger tungt över nejden
snön lyser upp
varje ansikte
i strålande juleljus
fylld med doft av skog
väntar granen
på sin herre och fru
grenarna skall smyckas
med glädje och glitter
julefrid skall spridas
till hem och hus
det är dags att önska
en riktig God Jul!







Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 506 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-17 11:07



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vet inte hur det gick till ... men jag såg inte detta flöde förrän
jag såg dina tassavtryck i min besökslista idag ...
Önskar också dig en fin Jul och ett Gott Nytt År!
2012-12-25

  Anoo Niskanen VIP
God Jul!
2012-12-23

    ej medlem längre
fint! önskar dig en GOD JUL! *
2012-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
En fin och ljus text. God Jul själv...
2012-12-19

  Linda CH VIP
Tack för din fina dikt och God Jul till dig med!
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M