Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortet är taget av min dotter.


Välkommen hem!

 

En liten grårandig ulltuss
med vassa klor och tänder,
nosar nyfiket runt överallt
och busar med fötter och händer.
Så fort jag tittar på dej
så sätter "motorn" igång.
Öronen dom är stora
och svansen är jättelång.

Du hittade lådan och maten,
jag behövde ej oroa mej.
Du springer och hoppar och leker
och sedan så vilar du dej.
Bakom gardinen i fönstret
du sover i värmen så gott.
Du är ju en liten kisse
som vi i familjen just fått.

 

Välkommen hem!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 856 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-12-18 17:13



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
jag blir så där spralligt glad av denna dikt!
2012-12-29

  ULJO
Mycket kärlek här
2012-12-21

    ej medlem längre
Underbara kärleksfulla ord..
2012-12-20

    ej medlem längre
läser ånyo..han ser ut att kunna vara ett yrväder...det här med katter...är känsligt för mig..
2012-12-19

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-12-19

  anits VIP
Fina rader till den nya
familjemedlemmen
2012-12-19

  Chawa VIP
En glädjedikt i rim som klingar och glittrar av så mycket kärlek till ett underbart litet liv!! Å så söt! Grattis till nya familjemedlemmen! :)
2012-12-18

  Robert Jonsson VIP
Härlig text och samma är det med djuren, de är underbara..
2012-12-18

  Lavinia Röd
Vilka fina rader till en urgullig katt!
2012-12-18

  Maj-Lis VIP
Fint till en ny familjemedlem
2012-12-18

  Ljusletaren
Stort GRATTIS till eran fina och söta och nya familjemedlem/ kram
2012-12-18

  bittemi VIP
Härligt skrivet!
2012-12-18

    ej medlem längre
Jag har haft några sådana där motorer. Och visst är de rogivande bortsett mask och festing..

Tycker om texten..
2012-12-18

    ej medlem längre
Katter är underbara.
2012-12-18

    ej medlem längre
Underbar text om ett älskat djur.
2012-12-18

    ej medlem längre
Å så gulligt!
2012-12-18

  Anya VIP
En fin kärleksförklaring!
2012-12-18

  Lars Hedlin
Så härligt beskrivet
2012-12-18

  Federico Romano
I gatti Är medlemmar som hundarna..
2012-12-18

  Angel of love
Underbart söt, och mysigt att det alltid finns nån som glad när man kommer hem!
2012-12-18

    ej medlem längre
Vilken söt liten kisse! :)
2012-12-18

    Ken Cassel
Fint vännen!
Och jag bara älskar katter
De är mina vänner...:)

Kramar..
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet